Nopeasti on kyllä kulunut aika sillä viime tiistaina eli 11.12 olikin jo vuoden viimeisen Caterin Studio -tunnin aika ja aiheena oli German Christmas. Saksalaisen joulun teemasta teki tarjottavat ruoat, oli Glühweiniä, kalkkunaa, sillisalaattia, perunasalaattia, punakaalia ja paistettua lohta. Jälkiruoaksi oli stollenia ja saksalaista rahka-jälkiruokaa. Tiimini oli tällä kertaa vastuussa salista ja Glühweinistä, mutta sitä tekemään ei tarvittu montaa ihmistä, joten en ollu yksi niistä jotka sitä tekivät. Minä ja loput koristelimme salia jouluiseksi. Tällä kertaa teimme pöydistä yhden pitkän pöydän yli 50 ihmiselle, mikä tarkoitti että piti kiertää aina koko pöytä kun halusi sen toiselle puolelle. Näin jälkikäteen ajateltuna siihen olisi voinut jättää jonkun välin keskelle, jotta kulkeminen salissa olisi ollut helpompaa. Mutta kaunis koristelupöytään kyllä tuli. Opettelin myös avaamaan viinipulloja ja onnistuin samalla yhden korkin rikkomaan pullonkaulan sisään, mutta harjoittelu tekee mestarin. :D
Ruokakin oli oikein hyvää, oma suosikkini oli kalkkuna ja sen kastike, sekä lohi. En itse kauheasti sillisalaatista tykännyt, mutta maistoin kaikkea. Glühwein oli liian alkoholista omaan makuuni, sillä en maistanut siitä mitään muuta kuin punaviinin, mausteita olisi siis voinut olla enemmän.
Aika meni loppujen lopuksi todella nopeasti, vaikka päivät olivatkin pitkiä ja raskaita, mutta keittiöpäivät olivat kyllä mukavia, kun sai tehdä itse ja oppia tekemisen kautta eikä vain istuttu auditoriossa kuuntelemassa. Tykkäsin tästä opintojaksosta ja vielä on tentti edessä. Toivottavasti sekin menee hyvin.
|
Perunasalaatti |
|
Kasvisvaihtoehto |
|
Stollen |
|
Kalkkuna |
Kommentit
Lähetä kommentti