Portfolion sisältö ja tavoitteet

Moi!

Tätä portfoliota kirjoittaa 19-vuotias restonomi-opiskelija Tampereelta, Tampereen ammattikorkeakoulusta TAMKista. Olen ensimmäisen vuoden opisekelija ja tämä portfolio liittyy toisen periodini opintojaksoon, Raaka-aineesta asiakkaan annokseksi. Jakson toteutusaika on 22.10-21.12, joten tämä on  myös oletettava aikaväli, jolloin blogi pysyy hengissä.
Jouluhan on jo melkein täällä, niin voin kuvittaa tekstiä piparkakkutalolla, vai? 

En ole valmistanut tätä itse... mutta se näyttää hyvältä

Koska olen peruskoulutukseltani ylioppilas ja vuosimallia kevät 2018. Minulla ei ole vielä erityisesti kokemusta tästä alasta, mutta koulussahan ollaan oppimassa. Oma kokemukseni rajoittuu oikeastaan jäätelökioskilla/kahvillassa työskentelyyn muutamana kesänä (2015&2016) sekä viime kesäiseen työkokemukseeni alan pienyrityksessä, jossa tehtäviä jokaiselle oli laidasta laitaan. Eli minulla ei suoranaisesti ole kokemusta pelkästä ravintolavuorosta tai pelkästä hotellivuorosta. Tulevaisuus on minulla vielä niin epävarma, että kaiken tyylisestä koulutuksesta ja kokemuksesta tulee varmasti olemaan hyötyä. 

Omat tavoitteeni ovat:

  • saada lisää tietoa ravintola-alasta
  • kokemusta keittiö, sali ja baari työskentelystä
  • oppia käsittelemään erilaisia raaka-aineita ja valmistamaan erilaisia annoksia
  • perehtyä Catering Studion- toimintatapoihin 
  • kehittyä 

Portfolio tulee päivittymään tehtävien lisääntyessä ja pääasiassa tämä onkin minulle nettipohjainen alusta erilaisten tehtävien palauttamiseen. Joten minusta tai elämästäni tämä blogi ei kerro.

Palataan asiaan kunhan seuraava tehtävä valmistuu.

~Elisa 

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit